Home

Nicolae ciuca mapn

Armata română a rămas fără șef în ziua în care secretarulRomania si SUA, angajament de colaborare militara pe

Vizualizați profilul lui Ciucă Nicolae - Ciprian pe LinkedIn, cea mai mare comunitate profesională din lume. Ciucă Nicolae - Ciprian are 6 joburi enumerate în profilul său. Vizualizați profilul complet pe LinkedIn și descoperiți contactele și joburile lui Ciucă Nicolae - Ciprian la companii similare We would like to show you a description here but the site won't allow us

Gen. Nicolae Ionel Ciuca is the Chief of General Staff of Romania since January 15, 2015. His professional experience resides in many important positions abroad, as January, 2004 - July, 2004 - Commander of the ROU Infantry Battalion, Iraq; June, 2002 - January, 2003 - Commander of the ROU Battalion participating in Enduring Freedom Mission, Afghanistan; 2000 - Chief of Staff of 26. Percheziții la MApN! Ciucă nu a știut! Descinderi fără precedent ale procurorilor la sediul Ministerului Apărării Naționale, care i-au luat prin suprindere până și pe generalii Ionel Nicolae Ciucă și Marian Hăpău! Iar dacă nici măcar ministrul Apărării și șeful Direcției Generale de Informații a Armatei habar nu au avut. Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a declarat că centrele de vaccinare ale MApN vor fi deschise și civililor de pe 15 martie. Ministrul a declarat că aceste centre nu au înființate pentru asigurarea de privilegii militarilor și nici nu au fost gândite ca structuri cu circuit închis Foto: Facebook - Nicolae Ciuca. Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, afirmă, pe pagina sa de socializare, că ministerul a demarat, cu acordul premierului Ludovic Orban, un proces de analiză a soluţiilor legislative prin care să fie eliminate inechităţile în calculul pensiilor militare de stat, demers care nu afectează în.

Ciucă Nicolae - Ciprian - MApN - MApN LinkedI

 1. ate inechitatile in calculul pensiilor militare de stat, demers care nu afecteaza in niciun fel indexarea pensiilor prevazuta pentru anul viitor
 2. istru al Apararii in Guvernul Orban, este actualul sef al Statului Major al Apararii. In varsta de 52 de ani, Nicolae Ciuca este militar de cariera. A absolvit cursurile Academiei de Inalte Studii Militare, Facultatea Interarme.
 3. Nicolae Ionel Ciucă (born 7 February 1967) is a Romanian politician and retired general of the Romanian Land Forces.Ciucă has participated in several wars, including one in Iraq, where his performance was highly notable.He was the Chief of the Romanian General Staff from 2015 to 2019, and since 4 November 2019, he is the Minister of Defence.He briefly led a caretaker government between 7 and.
 4. istrul Apărării Naționale. Generalul (în rezervă) Nicolae..
 5. istru al Apararii Nationale din partea comisiilor de specialitate ale Parlamentului. S-au inregistrat 12 voturi pentru, 3 impotriva si 7 abtineri din partea membrilor Comisiilor pentru Aparare de la Camera Deputatilor si Senat. MApN nu face politica
President Iohannis, PM Citu, DefMin Ciuca participate in

The announcement was made on Monday by MApN in the context of the meeting of minister of Defence, Nicolae Ciuca and Heidi Grant, the manager of the Agency for Cooperation in the Domain of Defence and Security in the US Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naționale, s-a întâlnit vineri la sediul MApN cu generalul-maior David H. Tabor, comandantul Comandamentului Forțelor pentru Operații Speciale ale SUA în Europa (SOCEUR), iar agenda întâlnirii a cuprins teme precum evoluțiile de securitate la nivelul Regiunii Mării Negre, calendarul retragerii din Afganistan, dar și modalitățile de colaborare.

Nicolae Ciucă are împrumuturi însumate de 380.000 de lei, de la Banca Transilvania, cu data scadenţei în 2021. El a încasat de la Ministerul Apărării Naţionale, în 2018, un salariu de 195.581 de lei, în timp ce soţia sa a încasat, tot ca angajat al MApN, 50.602 lei, în ultimul an încheiat Potrivit MApN, scopul programului de înzestrare este achiziţia a patru corvete multifuncţionale pentru Forţele Navale şi achiziţia de muniţii şi a suportului logistic iniţial aferent navelor (pentru primii doi ani de la livrarea fiecărei nave). Construcţia şi dotarea navelor vor fi realizate într-un şantier naval din România The MApN wish is a clear one: modernization of the Romanian Army technique must be done with the involvement of the national defense industry. In order to develop this design, it is necessary for economic operators to modernize their production capacities and adapt to the new technologies that armies need in the st century Nicolae Ciucă a scris în declarația de avere că locuiește în comuna Balotești din județul Ilfov, unde deține jumătate dintr-un teren intravilan cu suprafața de 598 de metri pătrați. Împreună cu soția, el mai deține începând din anul 2005 un teren intravilan de 2.829 de metri pătrați în comuna Pielești din județul Dolj Nicolae Ciuca: De maine voi putea sa ma lupt pentru interesele Armatei si ale Romaniei dintr-o alta postura. Fostul sef al Statului Major al Apararii Nicolae Ciuca, nominalizat la conducerea MApN, precizeaza ca el a decis trecerea in rezerva si ca nu si-a facut calcule pentru a ocupa vreo functie politica, nu are experienta politica, insa considera ca are suficienta experienta legata de.

Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, a transmis, sâmbătă, un mesaj cu prilejul sărbătoririi Zilei Armatei Române, în care afirmă că noile generaţii de militari se înclină în faţa tuturor eroilor care şi-au dat viaţa pe câmpul de luptă, relatează Agerpres Ce a declarat Nicolae Ciucă (MApN), după ce încă un avion F-16 a intrat în dotarea Forțelor Aeriene Române Aeronavele F-16 ale Forțelor Aeriene sunt, toate, în configurație M5.2R și toate vor trece printr-un program de modernizare la standardul M6.XR.Programul de modernizare se va derula cu implicarea industriei naționale de apărare

Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă, şi secretarul de stat şi şeful Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului (DRPCVP), Marius Bălu, s-au întâlnit, marţi, la sediul MApN, cu reprezentanţii Forumului structurilor asociative ale personalului militar în rezervă şi în retragere Ministerul Apararii Nationale Interviul ministrului apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, acordat cu prilejul încheierii misiunii Armatei României în Afganistan . Durata - 36:24 Publicat la data de 2021-07-19 . Taguri: Onoare militară. Nicolae Ionel Ciucă. March 12 at 2:52 AM ·. Centrele de vaccinare ale MApN nu au fost înființate pentru a asigura privilegii militarilor și nu au fost gândite ca structuri cu circuit închis. Cele 92 de centre au însemnat o modalitate de reducere a presiunii pe centrele care deservesc populația generală, preluând sarcina imunizării.

General Nicolae-Ionel CIUCĂ NATO P

Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, a anunţat miercuri că a dispus luarea tuturor măsurilor la nivelul MApN pentru prevenirea, limitarea şi combaterea infectării personalului cu noul coronavirus şi asigură că Armata poate sprijini autorităţile publice centrale şi locale pentru gestionarea situaţiei epidemiologic Nicolae Ciucă (MApN) s-a întâlnit cu omologul său polonez,Mariusz Blaszczak, în contextul Summitului B9 Cei doi oficiali au apreciat importanța acestui an pentru țările noastre, în 2021 împlinindu-se un centenar de la încheierea Alianței defensive de securitate România-Polonia. În acest context, miniștrii apărării au discutat pe marginea demersurilor comune întreprinse.

Tod D. Wolters was received, at the headquarters of the MApN, by Nicolae Ciuca and the Chief of the Defence Staff (SMAp), Lieutenant General Daniel Petrescu. The official discussions addressed topical topics on the agenda of the North Atlantic Alliance, such as strengthening NATO's posture throughout the Eastern Flank of the Alliance and the. Ministrul Ciuca: MApN a demarat un proces de analiza a solutiilor pentru eliminarea inechitatilor in calculul pensiilor militare. Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, afirma, pe pagina sa de Facebook, ca ministerul a demarat, cu acordul premierului Ludovic Orban, un proces de analiza a solutiilor legislative prin care sa fie eliminate inechitatile in calculul pensiilor militare de stat. Nicolae Ionel Ciucă, Bucureşti, Romania. 32,279 likes · 3,678 talking about this. Bine ați venit pe pagina oficială Nicolae Ionel Ciucă, ministrul Apărării Naționale. Generalul (în rezervă) Nicolae.. Romania's High Court (ICCJ) upheld the appeal of president Klaus Iohannis and definitively rejected the request of the Defense Ministry (MApN) to suspend the decree renewing the mandate of the. București. Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, anunță construirea unui spital în zona Ghencea din București, dar nu a oferit mai multe detalii despre proiect. Este vorba despre un proiect pe care îl avem în dezbatere la nivelul MApN și toate aceste elemente urmează să se concretizeze. Cert este că am identificat.

Nicolae Ciuca, ministrul Apararii, fost sef al Statului Major Foto: MApN Nicolae Ciucă (52 de ani), propunerea liberalilor pentru funcția de ministru al Apărării în Guvernul condus de Ludovic Orban este actualul șef al Statului Major al Armatei, un militar de carieră care s-a făcut remarcat prin prezența la numeroase misiuni militare. Ministrul Nicolae Ciucă, afirmă că Ministerul Apărării Naţionale va asigura transportul terestru şi aerian pentru toate dozele de vaccin de la sosirea în ţară a acestora, dar şi preluarea şi transportul la centrele de vaccinare de pe întreg teritoriul României cnas, ministerul apararii, mapn, nicolae ciuca. Opinia Cititorului ( 9) 1. Ciuca-al masonilor! (mesaj trimis de vlad tepes în data de 05.04.2021, 18:47 Nicolae Ciuca arata sumele pe care le-a alocat MApN pentru industria nationala. În 2020, M.Ap.N. a efectuat plăți directe către operatori din economia națională în valoare totală de peste 1,5 miliarde de lei. De asemenea, s-au efectuat plăți pentru lucrări de infrastructură de circa 750 de milioane de lei, anunţă ministrul.

Percheziții la MApN! Ciucă nu a știut! Ziarul Nationa

Nicolae Ciucă: De pe 15 martie, centrele de vaccinare ale

Nu am văzut-o ca pe o rețea închisă, a declarat ministrul apărării despre rețeaua de vaccinare anti-COVID dedicată MApN și unde s-ar fi vaccinat, peste rând, inclusiv rude ale militarilor care ar fi avut acest drept abia în etapa a treia. Într-un interviu pentru Spotmedia, Nicolae Ciucă spune a cerutsă se verifice persoană cu persoană în acest scandal Nicolae Ciuca, generalul propus pentru functia de ministru al Apararii în Guvernul Orban, a renuntat la functia de sef de Stat Major. Administratia Prezidentiala a anuntat ca seful statului a semnat decretul de trecere în rezerva The Minister of Defense, Nicolae Ciuca, and the head of the General Staff, Lieutenant General Daniel Petrescu, had, on Tuesday, a meeting with Lieutenant General Eric P. Wendt, commander of the NATO Special Operations Headquarters. According to a release sent by the Ministry of National Defence (MApN), the agenda of discussions included current. Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă, va participa, marţi, la Reuniunea miniştrilor apărării din statele membre ale NATO, în format virtual, coordonată de la Cartierul General NATO de la Bruxelles de Secretarul General NATO, Jens Stoltenber

Nicolae Ciucă: MAPN a început o analiză în vederea

 1. Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a declarat că centrele de vaccinare ale MApN vor fi deschise şi civililor de pe 15 martie, transmite Digi24. Ministrul a declarat că aceste centre nu au înfiinţate pentru asigurarea de privilegii militarilor şi nici nu au fost gândite ca structuri cu circuit închis
 2. Nicolae Ciucă: Centrele de vaccinare ale MApN nu au fost înființate pentru a asigura privilegii militarilor, ci pentru a reduce presiunea pe centrele care deservesc populația generală. Post published: 13/03/2021 9:35; Post category: ACTUA
 3. istrul Nicolae Ciucă, care a promis că va continua să sprijine industria militară. Oficialul a precizat că MApN a efectuat anul trecut plăți pentru lucrări de infrastructură de aproximativ [

România va acționa în acord cu deciziile aliate referitoare la calendarul retragerii din Afganistan, a precizat Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naționale Am participat astazi la reuniunea extraordinară comună a miniștrilor de externe și miniștrilor apărării din statele membre NATO, organizată în format videoconferință Centrele de vaccinare ale MApN nu au fost înființate pentru a asigura privilegii militarilor și nu au fost gândite ca structuri cu circuit închis, sustine ministrul Apararii, Nicolae Ciuca. De asemenea, ministrul Apărări spune că centrele de vaccinare ale MApN vor fi deschise și civililor de pe 15 martie. Cele 92 de centre au însemnat [

Chief of the Romanian General Staff - Wikipedia

MApN face calcule cu pensiile militare

Cine este Nicolae Ciuca, propus ministru al Apararii

Ministrul apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, s-a întâlnit marți (06.04.2021), la sediul MApN, cu reprezentanți ai Forumului structurilor asociative ale militarilor din sistemul apărării, ordinii publice și siguranței naționale, subiectul principal abordat pe timpul întâlnirii fiind legat de proiectul legislativ care prevede modificarea Legii nr.223/2015 privind pensiile. Romania's defense minister, Nicolae Ciuca, and US secretary of defense, Mark T. Esper, signed a 'Roadmap for Defense Cooperation for 2020-2030' on Thursday, October 8, in Washington. The document.

Masuri suplimentare dispuse de MApN pentru sprijinirea

Nicolae Ciucă - Wikipedi

Mesaje apăsate pentru Rusia! Nicolae Ciucă: Ameninţări mai evidente ca oricând. De asemenea, cel care conduce MApN s-a referit şi la încercările unor state de reafirmare în postura de lideri zonali, o trimitere clară la situaţia generată de Rusia la graniţa cu Ucraina. Mesaje apăsate pentru Rusia Impactul major al unor noi factori generatori de [ Marţi, 13 iulie 2021, preşedintele Alianţei Sindicatelor din Industria de Apărare şi Aeronautică (ASIAA), Constantin Bucuroiu, directorul general de la UPS Dragomireşti, Tiberiu Pârvu şi liderul de sindicat de la UPS Dragomireşti, Constantin Bădan s-au întâlnit cu ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă. Din partea MAPN, la. Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă, va participa, marţi, la Reuniunea miniştrilor apărării din statele membre ale NATO, în format virtual, coordonată de la Cartierul General NATO de la Bruxelles de Secretarul General NATO, Jens Stoltenberg Revenind la declaraţia sa de avere, Nicolae Ciucă a încasat, între 1 ianuarie şi 31 decembrie 2020, un salariu total pentru funcţia de ministru al Apărării de 168.613 lei (adică peste 14.000 de lei pe lună). Însă pensia de serviciu primită de şeful MApN este considerabil mai mare decât salariul. Vorbim despre o pensie de 215.880.

Ministrul Apărării Naționale (MApN), Nicolae Ciucă, a fost marți seară protagonistul unui incident impardonabil pentru funcția pe care o deține, incident de care și un novice în ale internetului ar fi jenat. Mai exact, Ciucă a postat mai multe fotografii pe Facebook, printre care și una cu informații cu caracter confidențial Potrivit site-ului MApN, 649 de militari români participă în prezent la misiunea Resolute Support din Afganistan sub egida NATO. PS News folosește fluxul de știri al agenției Etichete: MApN nicolae ciuca soldaț (photo source: Mapn.ro) Normal. Romania Insider. Submitted by romaniainsider on Fri, 12/21/2018 - 13:30. Liviu Dragnea apparently insisted that Nicolae Ciuca should be replaced,. MApN, comenzi de 1,5 miliarde. Valoarea totală a banilor investiți de Apărare în economie se riciă la peste 2 miliarde de lei, potrivit ministrului. MApN, comenzi de 1,5 miliarde pentru economia națională Nicolae Ciucă a scris, pe Facebook, că în anul 2020, MApN a efectuat plăți directe către operatori din economia națională în valoare totală [ Generalul Nicolae-Ionel Ciucă a fost propus ministru al apărării naţionale, iar pe 4 noiembrie el a fost numit în funcție. În 2015, Nicolae Ciucă l-a înlocuit pe Ștefan Dănilă, care a fost Șeful Statului Major General. În 2018, președintele Klaus Iohannis i-a prelungit cu un an mandatul său normal de patru ani

Ministrul Apărării Naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, și oficiali ai Armatei române militari merg în vizită oficială în Statele Unite ale Americii, la invitația secretarului american al apărării, Mark T. Esper, timp de cinci zile, începând de miercuri Cine este Nicolae Ciucă, generalul numit prim-ministru interimar de preşedintele Iohannis. Preşledintele Klaus Iohannis a semnat demisia lui Ludovic Orban, după ce PNL a pierdut alegerile parlamentare din 6 decembrie, scrie Mediafax.ro . Iohannis l-a desemnat pe actualul ministru al Apărării, Nicolae Cică, pentru a prelua interimar. Nicolae Ciucă: MApN primeşte 2.04% din PIB, reprezentând 22,746 miliarde de lei Florin Jipa . Ministrul apărării naţionale, Nicolae Ciucă, a postat pe o reţea de socializare că armata va primi, în cadrul bugetului pe anul în curs, 2.04% din PIB, reprezentând 22,746 miliarde de lei, dintre care aproximativ 2,688 miliarde de lei vor proveni din venituri proprii ale MApN Curtea de Apel Bucureşti urmează să se pronunţe, joi, cu privire la o cerere depusă de Ministerul Apărării Naţionale (MApN) prin care se solicită suspendarea decretului semnat de preşedintele Klaus Iohannis prin care a fost prelungit mandatul şefului Statului Major al Apărării (SMAp), generalul Nicolae Ciucă Datele care apăreau în fotografia publicată de Nicolae Ciucă nu erau blurate sau anonimizate în niciun fel. Ministerul Apărării Naționale a transmis că fotografiile au fost realizate în Call Center-ul MApN și imediat ce a fost semnalată situația au fost înlăturate de echipa de comunicare care administrează pagina oficială a.

Nicolae Ionel Ciucă - Home Faceboo

Exclusiv Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, despre scandalul centrelor de vaccinare: Am dat ordin să se verifice persoană cu persoană. De luni sunt deschise pe platforma de vaccinare 58 de centre ale Armatei, iar datele referitoare la vaccinarea pe categorii de personal în punctele de vaccinare ale MApN vor fi P.S. Nicolae Ionel Ciucă (n. 7 februarie 1967, Plenița, Oltenia, România) este un general român cu 4 stele în rezervă și politician român care în prezent ocupă funcția de Ministru al Apărării Naționale în cadrul Guvernului României. În perioada 7 decembrie 2020 - 23 decembrie 2020, acesta a ocupat funcția de prim-ministru. MApN face calcule cu pensiile militare. Cat vor creste din ianuarie. Nicolae Ciuca sustine ca Ministerul Apararii a demarat, cu acordul premierului Ludovic Orban, un proces de analiza a solutiilor legislative prin care sa fie eliminate inechitatile in calculul pensiilor militare de stat, demers care nu afecteaza in niciun fel indexarea. Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă: Stingem lumina la MApN pentru Ora Pământului, dar nu plecăm acasă! Vom apăra şi Planeta, vom preţui resursele şi ne vom reconecta cu natura! De. Alexandru Leman - 27 martie 2021. Facebook. Twitter. Pinterest. WhatsApp. Inquam Photos / Octav Ganea

Nicolae Ciuca a primit aviz pozitiv la audierile din

 1. Nicolae Ciucă: În 2020, MApN a efectuat plăţi directe către operatori din economia naţională în valoare totală de peste 1,5 miliarde de lei. De asemenea, s-au făcut plăţi pentru lucrări de infrastructură de circa 750 de milioane de lei. De către. Money.ro - 4 februarie 2021 19:56. 0. 15. Facebook
 2. Nicolae Ciucă spune când deschide MApN 15 noi centre de vaccinare. Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, a declarat că din 5 aprilie vor fi deschise 15 noi centre de vaccinare anti-COVID-19. De pe 5 aprilie vom deschide 15 noi centre de vaccinare, în interiorul cărora un flux va fi destinat pentru militari şi trei, pentru.
 3. istru al Apărării Naţionale în Guvernul Orban, a primit avizul favorabil din partea comisiilor de specialitate cu 18 voturi pentru, şase împotrivă şi o.
 4. Nicolae Ciucă: În 2020, MApN a efectuat plăți către operatori naționali de peste 1,5 miliarde de lei Romania Confirmati: 1,081,588 Decese: 34,252 Recuperati: 1,046,719 Activi: 617 Ultimul update: 18 iulie 2021 - 12:20 PM (+03:00
 5. Nicolae Ciucă dă asigurări că bugetul MApN respectă 2% din PIB: Am făcut şi economii. Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, dă asigurări că bugetul MApN pe anul 2019 respectă cei 2% din PIB şi chiar a făcut economii. Reacţia, după ce au apărut informaţii privind creşterea deficitului ca urmare a achiziţiei de echipamente.

MApN: Romania has received the statute ' Dependable

 1. istrul Nicolae Ciucă
 2. ( Nicolae Ciucă Foto: MApN) Nicolae Ciucă este un general de armată trecut în rezervă şi politician romîn care pe parcursul ultimilor ani a ocupat diverse funcţii importante. În perioada 1 ianuarie 2015-29 octombrie 2019 a fost Şeful Statului Major General, urmând să fie trecut în rezervă de către Preşedintele României Klaus Iohannis de pe 28 octombrie 2019 şi s
 3. Nicolae Ciucă anunţă că MApN poate ajuta autorităţile centrale şi locale în combaterea răspândirii coronavirusului. Nicolae Ciucă. Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, a anunţat miercuri că a dispus luarea tuturor măsurilor la nivelul MApN pentru prevenirea, limitarea şi combaterea infectării personalului cu noul coronavirus şi asigură că Armata poate sprijini.
 4. iştrilor apărării din statele membre NATO, organizată la Cartierul General al Alianţei Nord-Atlantice, din Bruxelles, informează un comunicat al MApN remis CaleaEuropeană.ro. Dezbaterile din cadrul acestei reuniuni vor fi subsumate liniilor de continuitate decizională adoptate la.
 5. istru al Apărării de 168.613 lei (adică peste 14.000 de lei pe lună).. Însă pensia de serviciu primită de şeful MApN este considerabil mai mare decât salariul. Vorbim despre o pensie de 215.880 de lei pe an, potrivit declaraţiei de avere.
 6. VIDEO Ministrul Nicolae Ciucă: Pentru MApN, misiunea în Afganistan se va încheia numai atunci când toţi militarii români vor fi în siguranţă acasă Florin Jipa . Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a transmis, astăzi, un mesaj după anunţul retragerii militarilor din Afganistan
 7. istru in cabinetul sau si am decis sa-l sustin Ministrul Apararii Nationale, NICOLAE CIUCA, a povestit joi seara, la Antena 3, ca premierul Florin Citu l-a sunat inainte sa isi anunte candidatura pentru sefia partidului si l-a intrebat daca este de acord sa il sustina

Gen. Nicolae Ciuca promite in numele PNL ca se va mari bugetul la 2,5 % dar nu imediat ci in perspectiva lui 2025. In document se ignora dezastrul co-patronat chiar de Ciuca in programele majore si de faptul ca Romania nu a fost in stare sa cheltuie 2 %, bugetul alocat Una dintre ele a vizat chiar clubul Steaua Bucureşti, care a intrat în subordinea directă a Ministrului Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă. În ultimii ani, MApN a jucat fotbal cu clubul Steaua Bucureşti, departamentele sale pasându-l de la unul, la celălalt

Presedintele Romaniei a castigat procesul cu MApN. Vineri a fost respinsa actiunea MApN formulata impotriva Presedintelui Romaniei, Administratiei Prezidentiale si generalului Nicolae Ciuca, avand ca obiect anularea decretului Presedintelui Romaniei din data de 28 decembrie 2018 privind prelungirea mandatului generalului Ciuca ca sef al Statului Major al Apararii, au declarat surse oficiale. Altfel spus, MApN a întocmit documentul, iar Guvernul și Parlamentul l-au aprobat. Consolidarea posturii de apărare și descurajare prin dezvoltarea de forțe și capabilități care să permită să ripostăm oricărui agresor, indiferent de mărimea forței acestuia Nicolae Ciucă, Ministrul Apărării Național Au trecut trei zile de când ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a anunțat că va deschide centrele de vaccinare anti-Covid ale Ministerului Apărării Naționale (MaPN) către public. În momentul de față ele nu apar pe platforma RoVaccinare, deși purtătorul de cuvânt MaPN, colonelul Daniel Anghel, ne-a transmis că au fost deschise astăzi Nicolae Ciuca: Pentru MApN, misiunea in Afganistan se va incheia cand toti militarii romani vor fi in siguranta acasa 20:45, 15.04.2021 - Ministrul Nicolae Ciuca a transmis prin intermediul unei inregistrari transmise, joi, de MApN, ca misiunea in Afganistan se va incheia pentru Ministerul Apararii Nationale numai atunci cand toti militarii.

Misiunea în Afganistan se va încheia pentru Ministerul Apărării Naţionale numai atunci când toţi militarii români vor fi în siguranţă acasă, a declarat ministrul Nicolae Ciucă, potrivit unei înregistrări transmise, joi, de MApN. Miercuri, la reuniunea miniştrilor Afacerilor Externe şi ai Apărării din NATO a fost adoptată o Declaraţie comună a Consiliului Nord-Atlantic. Nicolae Ionel Ciucă. 12 ore ·. Videoconferința pe tema Task Force TAKUBA. Parlamentul a aprobat, la începutul lunii iunie, participarea Armatei României cu forțe, mijloace și echipamente la misiunea Task Force Takuba în Sahel, sub conducerea Franței, cu un efectiv de până la 50 de militari Ce mesaj a avut Nicolae Ciucă la întâlnirea virtuală NATO de marți Ministrul apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, a participat, marți, la Reuniunea miniștrilor apărării din statele membre ale NATO, în format virtual, coordonată de la Cartierul General NATO de la Bruxelles de Secretarul General NATO, Jens Stoltenberg, anunță MApN Nicoale Ciuca: De pe 15 martie, centrele de vaccinare ale MApN vor fi deschise și civililor. 13:20, 12.03.2021 - Ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, a declarat ca centrele de vaccinare ale MApN vor fi deschise și civililor de pe 15 martie. Ministrul a declarat ca aceste centre nu au inființate pentru asigurarea de privilegii militarilor și. Curtea de Apel Bucuresti a admis joi o cerere depusa de Ministerul Apararii Nationale (MApN) prin care se solicita suspendarea decretului semnat de presedintele Klaus Iohannis prin care a fost prelungit mandatul sefului Statului Major al Apararii (SMAp), generalul Nicolae Ciuca. Administratia Prezidentiala poate face recurs, insa decizia este executorie. Respinge cererea de repunere pe..

Lieutenant General Nicolae Ciuca presented his German counterpart the priorities of the Romanian Armed Forces for the coming period, the commitment of the Romanian troops to Resolute Support mission in Afghanistan, the stage of implementing the tasks resulting from the Action Plan of the Alliance in term Joi, la MAPN: Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă se întâlneşte cu sindicaliştii din industria de apărare 20 mai 2020 GazetaDbv 0 Comment Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă urmează să se întâlnească joi, 21 mai 2020, cu reprezentanţii celor trei mari confederaţii sindicale din România Ministrul apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă s-a întâlnit vineri, la sediul MApN, cu David Muniz, la preluarea funcției de însărcinat cu afaceri al Ambasadei SUA la București. Cei doi oficiali au avut o discuție punctuală cu privire la stadiul cooperării bilaterale, precum și la perspectivele de dezvoltare în contextul semnării în cursul lunii octombrie 2020 a Foii de [ Romania a primit statutul Dependable Undertaking din partea SUA. Obtinerea acestui statut permite incheierea contractelor de achizitii de echipamente militare fara a mai fi nevoie de plata vreunui avans. Anuntul a fost facut de ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca Ministrul Nicolae Ciucă a participat, joi, în cea de a doua zi a vizitei la Berlin, la conferinţa statelor participante la Conceptul Naţiunilor Cadru (Framework Nations Concept - FNC) în format al miniştrilor Apărării din statele membre ale grupării-cadru coordonate de Germania. Întâlnire importantă pentru ministrul Apărării Naționale! Potrivit unui comunicat MApN, subiectul.

Nicolae Ciucă (MapN): România recunoaște și apreciază

CIUCA NICOLAE-IONEL 5.2. Sotfsotie CIUCA MARIA-CRISTINA 6. Venituri din activita/i agricole 6.1. Titular 6.2. So\fsotie Cine a realizat venitul ---MApN MApN -Sursa venitului: Nume. adresa 7. Venituri din premii li din jocuri de noroc 7.1. Titular 7.2. So\fsotie -8. Venituri din alte surse 8. 1. Titular 8.2. Sotfsotie -- - - - Pensie de serviciu. Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ionel Ciuca, a transmis, marti, un mesaj de Craciun catre toti militarii romani aflati atat in misiuni in strainatate, cat si pe teritoriul Romaniei Marți, 16 februarie 2021, l-am sunat pe d-ul ministru al Apărării, Nicolae Ciucă și am solicitat o întâlnire cu reprezentanții Alianței Sindicatelor din Industria de Apărare și Aeronautică (ASIAA). Ministrului Apărării nu i-a trebuit o lună și ceva, cum i-a trebuit ministrului Economiei, Claudiu Năsui să se întâlnească cu noi Here is last information associated with person - daniel petrescu on 2021-07-14, it consists of 36 article

Ministrul Apărării și-a publicat declarație de avere: Cât

Bucharest, April 4 /Agerpres/ - The North Atlantic Alliance, together with the European Union and the Strategic Partnership with the United States of America, ensures the strongest protection that Romania has benefited in its entire history, in the face of any threat to its national security, the Minister of Np[9ational Defence, Nicolae Ciuca said on Sunday

Dumitru Scarlat, la conducerea Statului Major al FortelorArhive ciuca - EcopoliticDoi sefi din armata romana au fost decorati in SUACCR: Preşedintele nu mai poate prelungi cu un an mandatul