Home

Care este limita maximă de viteză în afara localităţi

OUG - Articolul 49 (1) Limita maximă de viteză în localităţi este de 50 km/h. (4) Limitele maxime de viteză în afara localităţilor sunt: a) pe autostrăzi - 130 km/h; b) pe drumurile expres sau pe cele naţionale europene (E) - 100 km/h; c) pe celelalte categorii de drumuri - 90 km/h. OUG - Articolul 50 (1) Vitezele maxime admise în afara localităţilor pentru categoriile de. Chestionare auto drpciv. Mediu de învăţare. Legislaţie. Pregătire completă pentru categoriile A, B, C, D, E, Tr si Redobândire (13 din 15)

Pe drumurile naționale europene din afara localităților, limita maximă de viteză cu care aveți voie să conduceți un autovehicul aparținând categoriei A este de 100km/h A Vezi raspunsul de la varianta B. B Conform Art. 49., alin.1 din Codul rutier: Limita maxima de viteza in localitati este de 50 km/h. . C Vezi raspunsul de la varianta B. Intrebarea anterioara Intrebarea urmatoare. Tags: chestionare drpciv categoria B , viteza si distanta intre vehicule Pe drumurile naționale europene din interiorul localităților, la fel ca pe toate categoriile de drum din interiorul localităților, limita maximă de viteză cu care aveți voie să conduceți un autovehicul aparținând categoriei A este de 50 de km/h #523 DRPCIV: Care este limita maximă de viteză în afara localităţilor, pe drumurile expres sau pe cele naţionale europene (E)? A 100 km/h; B 110 km/h; C 90 km/h. Varianta corecta de raspuns este: A. Explicatie intrebare. AConform Art.50., alin.1, pct.1 din Codul rutier:.

Care este limita maximă de viteză în localităţi? A. 60 km/h; B. 50 Chestionare DRPCIV 2021. Caută o întrebare. Scrie întrebarea pe care o cauți în câmpul de mai jos. Caută întrebări și află răspunsul corect. Acest top conține răspunsurile utilizatorilor din ultimele 24 de ore și este actualizat în timp real!. Care este limita maximă de viteză cu care aveţi voie să conduceţi un autovehicul de categoria A în localităţi? A. 90 km/h; B. 70 km/h; C. 50 km/h. Explicație (1) Limita maxima de viteza in localitati este de 50 km/h. Întrebare găsită în categoria: A. Chestionarul zilei. Mediu de învățare. Limita maximă de viteză în localităţi este de 50 km/h. Pe anumite sectoare de drum din interiorul localităţilor, administratorul drumului poate stabili, pentru autovehiculele din categoriile A şi B, şi limite de viteză superioare, dar nu mai mult de 80 km/h. Limitele de viteză mai mari de 50 km/h se stabilesc numai cu avizul. Viteza maximă admisă în afara localităţilor pentru autovehiculele ai căror conducători au mai puţin de un an practică de conducere sau pentru persoanele care efectuează pregătirea practică în vederea obţinerii permisului de conducere este cu 20 km/h mai mică decât 8. viteza maximă admisă pentru categoria din care fac parte.

Conducătorul de vehicul este obligat să circule cu o viteză care să nu depăşească 30 km/h în localităţi sau 50 km/h în afara localităţilor, în următoarele situaţii: j) când vizibilitatea este sub 100 m în condiţii de ceaţă, ploi torenţiale, ninsori abundente Potrivit Codului Rutier în vigoare, limita maximă de viteză în localităţi este de 50 km/h. De asemenea, senatorii au votat ca limita maximă de viteză în afara localităţilor să fie de 110 km/h pe drumurile expres, pentru posesorii de permis auto categoria B Care este limita maximă de viteză cu care aveţi voie să conduceţi, pe drumurile naţionale europene din localităţi, un autovehicul aparţinând subcategoriei A1? A. 50 km/h; B. 80 km/h; C. 100 km/h Care este limita maximă de viteză în afara localităţilor, pe drumurile expres sau pe cele naţionale europene (E)?A. 100 Km/h;B. 110 Km/h;C. 90 Km/hRaspuns co..

Care este limita maximă de viteză în afara localităţilor, pe drumurile expres sau pe cele naţionale europene (E)? A. 100 km/h; B. 110 km/h; C. 90 km/h. Explicație (4) Limitele maxime de viteza, in afara localitatilor, sunt: b) pe drumurile expres sau pe cele nationale europene (E) - 100km/h #859 DRPCIV: Limita maximă de viteză cu care este permisă circulaţia autovehiculelor în afara localităţilor, atunci când vizibilitatea este redusă sub 100 m, în condiţii de ceaţă, este de: A 70 km/h; B 50 km/h; C 90 km/h Limita maximă de viteză în localități este de 50 km/h. Pe anumite sectoare de drum din interiorul localităților, administratorul drumului poate stabili, pentru autovehiculele din categoriile A și B, și limite de viteză superioare, dar nu mai mult de 80 km/h. Limitele de viteză mai mari de 50 km/h se stabilesc numai cu avizul.

cat. B (208): Care este limita maximă de viteză în localităţi

ART. 49.(1) Limita maximă de viteză în localităţi este de 50 km/h. (2) Pe anumite sectoare de drum din interiorul localităţilor, administratorul drumului poate stabili, pentru autovehiculele din categoriile A şi B, şi limite de viteză superioare, dar nu mai mult de 80 km/h 'În prezent, există localităţi cu 70 şi cu 50 de km/h. Nu înţeleg de ce în unele localităţi viteza legală e 70 şi în altele 50. Trebuie să fie o viteză unitară. Uneori sunt sate succesive în care viteza e diferită. Fluenţa în trafic este foarte importantă. Propunerea mea vizează reducerea timpilor de condus pentru şoferi Conducătorul de vehicul trebuie să respecte regimul legal de viteză şi să o adapteze în funcţie de condiţiile de drum, astfel încât să poată efectua orice manevră în condiţii de siguranţă. Limita maximă de viteză în localităţi este de 50 km/h. Pe anumite sectoare de drum din interiorul localităţilor, administratorul drumului poate stabili, pentru autovehiculel

Limitele de viteză în afara localității pentru tractoare și mopede, vehicule cu gabarit depășit sau care tractează remorci: Pentru tractoare și mopede, există o limită generală de 45 km/h. În cazul vehiculelor cu mase şi/sau gabarite depăşite ori care transportă produse periculoase, viteza maximă admisă este de 40 km/h în. Art.48 - Conducătorul de vehicul trebuie să respecte regimul legal de viteză şi să o adapteze în funcţie de condiţiile de drum, astfel încât să poată efectua orice manevră în condiţii de siguranţă. Art. 49 - (1) Limita maximă de viteză în localităţi este de 50 km/h. - (2) Pe anumite sectoare de drum din interiorul localităţilor, administratorul drumului poate. Conducătorii de vehicule trebuie să respecte regimul legal de viteză. Este obligatorie adaptarea vitezei la condiţiile de drum în aşa manieră încât orice manevră să poată fi efectuată în condiţii de siguranţă. Limita maximă de viteză în localităţi este de 50 km/h. Există anumite sectoare de drum în interiorul localităţilor unde administratorul drumului poate stabilii. în cazul vehiculelor cu mase şi/sau gabarite depăşite ori care transportă produse periculoase, viteza maximă admisă este de 40 km/h în localităţi, respectiv 70 km/h, în afara lor. În final, mai există o diminuare a limitei de viteză pentru persoanele cu experienţă de condus mai mică de un an şi pentru persoanele care se.

Chestionare auto: Care este limita maximă de viteză cu

De asemenea, senatorii au votat ca limita maximă de viteză în afara localităţilor să fie de 110 km/h pe drumurile expres, pentru posesorii de permis auto categoria B. NOUL COD RUTIER. În prezent, limita de viteză pe pe drumurile expres, precum şi pe cele naţionale europene (E) este de 100 km/h A limita maximă de viteză va fi respectată doar în cazul intersecţiilor dirijate; B cu o viteză care să permită oprirea, pentru a acorda prioritate de trecere participanţilor la trafic care au acest drept; C limita maximă de viteză în localităţi va fi de 50 km/h, iar în afara localităţilor de 130 km/h. Varianta corecta de. În cazul persoanelor accidentate, care prezintă fracturi de coloană, este recomandabil să se folosească: A. orice mijloc de transport, dacă se deplasează în direcţia unei unităţi sanitare; B. mijloacele de transport cu platformă, respectiv furgonete, camioane, dacă ambulanţa nu se poate deplasa la locul accidentului

#2041 DRPCIV: Care este limita maximă de viteză în afara localităţilor, pentru categoria D şi subcategoria D1, pe drumurile naţionale europene (E) #608 DRPCIV: Care este limita legală de viteză în afara localităţilor, pe celelalte categorii de drumuri, altele decât autostrăzile, drumurile expres sau cele naţionale europene (E)? A 70 km/h; B 90 km/h; C 100 km/h Limita de viteza depinde de masina, situatia drumului si de conducatorul auto, respectiv incepator sau peste 1 an. Conform OUG 195/2002, rep. in 2006, cu md. si compl. ulterioare, citez: ART. 49. (1) Limita maximă de viteză în localităţi este de 50 km/h. (2) Pe anumite sectoare de drum din interiorul localităţilor, administratorul. OUG195. Art. 49. - (1) Limita maximă de viteză în localităţi este de 50 km/h. (2) Pe anumite sectoare de drum din interiorul localităţilor, administratorul drumului poate stabili, pentru autovehiculele din categoria A şi B, şi limite de viteză superioare, dar nu mai mult de 80 km/h. Limitele de viteză mai mari de 50 km/h se.

Conform OUG 195/2002, rep., cu md. si comp. ulterioare, citez: ART.49.(1) Limita maximă de viteză în localităţi este de 50 km/h. (2) Pe anumite sectoare de drum din interiorul localităţilor, administratorul drumului poate stabili, pentru autovehiculele din categoriile A şi B, şi limite de viteză superioare, dar nu mai mult de 80 km/h Senatorii au decis că limita maximă de viteză în localităţi va fi 60 km/h. Senatorii au hotărât, luni, ca limita maximă de viteză în localităţi să fie de 60 km/h şi au eliminat obligativitatea verificării cunoaşterii regulilor de circulaţie înainte de restituirea permisului de conducere suspendat

#1068 DRPCIV: Care este limita maximă de viteză în localităţi

Care este limita maximă de viteză cu care aveţi voie să conduceţi, pe drumurile naţionale europene din afara localităţilor, un autovehicul aparţinând subcategoriei A1? A. 50 km/h; B. 70 km/h; C. 80 km/h Viteza maximă cu care se circulă în localităţi se schimbă. Potrivit unui proiect de lege depus la Senat, viteza maximă de circulaţie a autovehiculelor în localitate ar putea creşte. Astfel, indiferent de categoria din care fac parte, maşinile ar putea să circule, legal, prin localităţi cu viteze de până la 60 de km/h. Măsura ar.

#523 DRPCIV: Care este limita maximă de viteză în afara

  1. at obligativitatea verificării cunoaşterii regulilor de circulaţie înainte de restituirea permisului de conducere suspendat
  2. Limita de viteză în afara localităților.Pentru autovehiculele din categoriile A și B, limita de viteză stabilită în afara localităților este de 130 km/h pe autostrăzi (ex: A1), 110 km/h pe drumurile expres, drumurile naționale (ex: DN1) și europene (ex: E81) și 90 km/h pentru celelalte categorii de drum
  3. Care este limita maximă de viteză pe autostrăzi? Limitele maxime de viteza, in afara localitatilor, sunt: a) pe autostrazi - 130 km/h; Întrebare găsită în categoria: B. Chestionarul zilei. Mediu de învățare. Chestionare DRPCIV 2021. Caută o întrebare. Scrie întrebarea pe care o cauți în câmpul de mai jos. Caută întrebări.
  4. Oficialii Poliţiei Rutiere Române au anunţat că regimul local de viteză în localitate s-a majorat pe raza a 88 de localităţi pentru vehiculele din categoriile A şi B. Aşadar, atât şoferi automobilelor, cât şi motocicliştii vor putea circula în cele 88 de localităţi cu o viteză maximă de 70 km/h fără a fi sancţionaţi
  5. Mai mulţi senatori PSD au iniţiat un proiect de lege prin care limita de viteză în localităţi va fi mărită la70km/h pentru autovehiculele din actegoriile A şi B şi 60 de km/h pentru celelalte categorii de autovehicule, scrie adevarul.ro.. Proiectul prevede că limita de viteză în localităţi este de 70 km/h pentru autovehiculele din categoriile A şi B şi de 60 de km/h pentru.
  6. Mai mulţi senatori au iniţiat un proiect de lege prin care limita de vizteză în localităţi ar putea fi mărită la 70 km/h pentru autovehiculele din categoriile A şi B, şi la 60 de km/h pentru celelalte categorii de autovehicule. Proiectul de lege a fost depus în Parlament la începutul acestei săptămâni şi este semnat de mai mulţi senatori social-democraţi

Potrivit Codului Rutier în vigoare, limita maximă de viteză în localităţi este de 50 km/h. De asemenea, senatorii au votat ca limita maximă de viteză în afara localităţilor (pe drumurile expres, precum şi pe cele naţionale europene) să fie de 110 km/h pe drumurile expres, pentru posesorii de permis auto categoria B, în loc de 100. De asemenea, senatorii au votat ca limita maximă de viteză în afara localităţilor să fie ridicată de la 100 km/h la 110 km/h, atunci când se circulă pe drumurile europene şi doar pentru posesorii de permise de categoria B

Limita maximă de viteză cu care este permisă circulaţia autovehiculelor în afara localităţilor, atunci când vizibilitatea este redusă sub 100 m, în condiţii de ceaţă, este de: A. 70 km/h Pe DN 3 (Constanţa - Băneasa), viteza maximă admisă este de 100 de kilometri la oră în afara localităţilor, iar pe drumul Constanţa - Murfatlar, în localităţi este admisă cea de 70km/h, pe când în celelalte localităţi este de 50. Pe DN 38, drumul care leagă Agigea de Negru Vodă, nu se schimbă nimic, limita de viteză admisă.

Care este limita maximă de viteză în localităţi

Care este limita maximă de viteză cu care aveţi voie să

Un grup de senatori PSD propune modificarea Codului Rutier şi cere ca limita maximă de viteză în localitate să fie crescută de la 50 km/h la 70 km/h. Limita maximă de viteză în localităţi este de 70 km/h pentru autovehiculele din categotria A şi B şi 60 km/h pentru celelalte categorii de vehicule, aşa cum sunt ele descrise în. 1 puncte. Sunteţi obligat să nu depăşiţi viteza de 50 km/h în afara localităţilor, în următoarele situaţii: 1. A. pe poduri sau sub poduri; 2. B. la trecerea pe lângă grupuri organizate, coloane militare sau cortegii, pe drumurile cu o singură bandă pe sens; 3 Limita maximă de viteză în localităţi să crească cu 10 km/oră, iar pe drumurile expres să crească faţă de drumurile naţionale la 110 de la 100 km/oră, pentru categoria B. Drumurile expres sunt mult mai largi şi mai permisive decât drumurile naţionale şi dacă prin cele europene permitem 100 km/oră, nu văd de ce nu ne-am apropia de 130 km/oră, pentru că până la urmă.

B. cu o viteză care să permită oprirea, pentru a acorda prioritate de trecere participanţilor la trafic care au acest drept; C. limita maximă de viteză în localităţi va fi de 50 km/h, iar în afara localităţilor de 130 km/h Viteza maximă admisă pentru autovehicule cu mase şi/sau gabarite depăşite ori care transportă produse periculoase este de 40 km/h în localităţi, iar în afara localităţilor de 70 km/h Curs de legislaţie pdf indicatoare şi marcaje codul rutier simplificat regulamentul simplificat 151. Oug articolul 49 1 limita maximă de viteză în localităţi este de 50 km h. Intervalul de viteze în care poate fi reglat limitatorul de viteză metoda de reglare a alimentării cu carburant a motorului Reamintim conducătorilor auto că limitele legale de viteză sunt următoarele:-Limita maximă de viteză în localităţi este de 50 km/h. Limitele maxime de viteză în afara localităţilor sunt:-pe autostrăzi - 130 km/h;-pe drumurile expres sau pe cele naţionale europene (E) - 100 km/h;-pe celelalte categorii de drumuri - 90 km/h Limita inferioară de viteză pe care administratorul drumului public o poate stabili pe anumite sectoare, din interiorul localităţilor, nu poate fi mai mică de: #726 DRPCIV: Limita inferioară de viteză pe care OUG - Articolul 49 (1) Limita maximă de viteză în localităţi este de 50 km/h

Cu ce viteza se merge in localităţi şi in afara

Conform Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă admisă în localităţi este de 50 de kilometri / oră, iar pe drumurile naţionale, în afara localităţilor, este de 90 km/h - în cazul în care siguranţa traficului este garantată, pe anumite sectoare de drum, pentru autoturismele și autocamioanele cu masa maximă autorizată ce nu depășește 3500 kg, limita de 90 km/h poate fi majorată pînă la 110 km/h, prin instalarea indicatorului 3.27 de semnificaţie corespunzătoare și a panoului 6.6. Viteza maximă admisă este de 40 km h în localităţi respectiv 70 km h în afara lor ș a m d. B pe drumurile expres sau pe cele naţionale europene e 100 km h. Suedia norvegia și danemarca și au integrat numerele de drum european în rețelele lor naționale iar drumurile nu au alte numere În săptămâna 22-28 iunie, poliţiştii rutieri din Neamţ au organizat acţiuni zilnice de combatere a excesului de viteză în trafic. Vânătoarea de şoferi - ZCH NEWS - sursa ta de informați

Viteza legală în afara localității, în funcție de

Comisiile Juridică, pentru Apărare şi Administraţie din Senat propun ca limita maximă de viteză în localităţi să fie de 60 km/h, potrivit unui amendament la proiectul de lege de modificare a Codului rutier, adoptat, luni, de membrii acestor comisii. Ei au aprobat un amendament al preşedintelui Comisiei pentru administraţie, Darius Vâlcov (PSD), la proiect de [ Comisiile Juridică, pentru Apărare şi Administraţie din Senat propun ca limita maximă de viteză în localităţi să fie de 60 km/h, potrivit unui amendament la proiectul de lege de modificare a Codului rutier, adoptat, luni, de membrii acestor comisii

Limita maximă de viteză cu care este permisă circulaţia

Limita maximă de viteză pe drumurile judeţene situate în afara localităţilor, pentru autovehiculele din categoria C, este următoarea:: 100 km/h, 80 km/h, 60 km/h Chestionare DRPCIV Scoala de soferi permi Potrivit Codului Rutier în vigoare, limita maximă de viteză în localităţi este de 50 km/h. De asemenea, senatorii au votat ca limita maximă de viteză în afara localităţilor să fie de 110 km/h pe drumurile expres, pentru posesorii de permis auto categoria B. În prezent, limita de viteză pe drumurile expres, precum şi pe cele. Comisiile Juridică, pentru Apărare şi Administraţie din Senat propun ca limita maximă de viteză în localităţi să fie de 60 km/h, potrivit unui amendament la proiectul de lege de modificare a Codului rutier, adoptat luni,. Care este limita maximă de viteză cu care aveţi voie să conduceţi, pe drumurile naţionale europene din afara localităţilor, un autovehicul aparţinând categoriei A?: 70 km/h, 90 km/h, 100 km/h Chestionare DRPCIV Scoala de soferi permi Conform datelor Comisiei Europene, viteză în localitate pentru posesorii de autovehicule sub 3,5 tone, este de 50 km/h, în timp ce în cazul drumurilor din afară localităţilor viteză maximă admisă este de 100 km/h. De un regim de viteză superior României pe autostrăzi se bucură şi Polonia, ţară situată în imediată vecinătate.

Codul rutier, modificat în Parlament

Județul Hunedoara, pe primul loc în țară la vaccinarea anti-COVID a populației din mediul rural Undă verde pentru lucrările la Lotul 2 al Culoarului Mureș Nord. A fost semnat contractul de execuție cu Straba Comisiile Juridică, pentru Apărare şi Administraţie din Senat propun ca limita maximă de viteză în localităţi să fie de 60 km/h, potrivit unui amendament la proiectul de lege de modificare a Codului rutier, adoptat, luni, de membrii acestor comisii. Ei au aprobat un amendament al preşedintelui Comisiei pentru administraţie, Darius Vâlcov (PSD), la proiect de Comisiile senatoriale propun ca limita de viteză în localităţi să fie de 60 km la ora 10 Februarie 2014 | Mediafax De asemenea, senatorii au votat ca limita maximă de viteză în afara localităţilor să fie de 110 km/h pe drumurile expres, pentru posesorii de permis auto categoria B, precizeaza Mediafax Respectaţi limita legală de viteză pentru fiecare segment de drum! Limitele maxime de viteză stabilite prin Codul rutier sunt:-Limita maximă de viteză în localităţi este de 50 km/h.-Limitele maxime de viteză în afara localităţilor sunt: a) pe autostrăzi - 130 km/h; b) pe drumurile expres sau pe cele naţionale europene (E) - 100 km/h Comisiile Juridică, pentru Apărare şi Administraţie din Senat au propus luni, ca limita maximă de viteză în localităţi să fie de 60 km/h. Comisiile au aprobat un amendament al preşedintelui Comisiei pentru administraţie, Darius Vâlcov (PSD), la proiectul de lege pentru modificarea Ordonanţei de urgenţă 195/2002 cu privire la circulaţia pe drumurile publice

Viteza maximă admisă în localităţi este de 50 de kilometri / oră, iar pe drumurile naţionale, în afara localităţilor, este de 90 km/h. Limita maximă se poate modifica, pentru motive legate de siguranța rutieră, atunci când se circulă în condiții meteo nefavorabile sau pe anumite segmente de drum, acest lucru fiind semnalizat. Totodată, pe tronsonul Bistriţa - Dej (Cluj) limita de viteză este ridicată în localităţi de la 50 de kilometri la oră la 70 de kilometri la oră, cu excepţia localităţilor Şieu-Măgheruş, Şintereag, Beclean - până la podul Meleşului (în direcţia Dej), Coldău şi Reteag - până la intersecţia spre localitatea Ciceu. Ministrul Muncii, Marius Budăi, a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins conducând cu 140 de... Ministrul Muncii, fără permis după ce a condus cu viteză într-o zonă în care limita maximă era de 70 km/ Viteza maximă admisă în localităţi este de 50 de kilometri / oră, iar pe drumurile naţionale, în afara localităţilor, este de 90 km/oră. Limita maximă se poate modifica, pentru motive legate de siguranța rutieră, atunci când se circulă în condiții meteo nefavorabile sau pe anumite segmente de drum, acest lucru fiind semnalizat. d) în cazul în care siguranţa traficului este garantată, pe anumite sectoare de drum, pentru autoturismele și autocamioanele cu masa maximă autorizată ce nu depășește 3500 kg, limita de 90 km/h poate fi majorată până la 110 km/h, prin instalarea indicatorului 3.27 de semnificaţie corespunzătoare și a panoului 6.6.1; pentru.

Limitele maxime de viteză stabilite prin Codul rutier sunt: Art. 49 (1) Limita maximă de viteză în localităţi este de 50 km/h. (2) Pe anumite sectoare de drum din interiorul localităţilor, administratorul drumului poate stabili, pentru autovehiculele din categoriile A şi B, şi limite de viteză superioare, dar nu mai mult de 80 km/h Viteză de peste 200 km/h depistată de poliţiştii sătmăreni în afara unei localităţi. 8 conducători auto care au depăşit limita legală de viteză, circulând cu viteze cuprinse între 91-142 km/h pe tronsoane de drum cu viteza maximă admisă de 50km/h, respectiv 100 km/h şi 3 conducători moto care au fost surprinşi de. Exasperați de numărul tot mai mare al conducătorilor auto care nu respectă limita legală de viteză în două zone extrem de circulate din oraș, reprezentanții Primăriei Copșa Mică și-au propus să monteze limitatoare de viteză în zona 1 Decembrie și zona Laborator. Sunt două dintre zonele rezidențiale ale orașului, iar mare parte dintre șoferi nu [ Chestionare auto drpciv 2020 ia carnetului de conducere categoria b din prima. Limite de viteza categoria b.Viteza maximă admisă în afara localităţilor pentru autovehiculele ai căror conducători au mai puţin de un an practică de conducere sau pentru persoanele care efectuează pregătirea practică în vederea obţinerii permisului de conducere este cu 20 km h mai mică decât viteza. a) limita maximă de viteză va fi respectată doar în cazul intersecţiilor dirijate b) cu o viteză care să permită oprirea, pentru a acorda prioritate de trecere participanţilor la trafic care au acest drept c) limita maximă de viteză în localităţi va fi de 50 km/h, iar în afara localităţilor de 130 km/h

Care este limita maximă de viteză în afara localităţilor

  1. #859 DRPCIV: Limita maximă de viteză cu care este permisă
  2. Limitele De Viteză Pe Drumurile Publice, în Localități și
  3. Veşti bune pentru şoferi: CREŞTE limita de viteză în