Home

Tarom politica de confidentialitate

Tarom Reducere 30% - Rezervari Bilete Avion Onlin

Declar că am luat cunoștință despre politica de protecție a datelor cu caracter personal prelucrate de Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM SA (înregistrată la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal sub nr. 4082 -TAROM. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE. 1.Cadrul normativ. Site-ul web deținut de S.C. Pentarom S.R.L. se supune legislației române în vigoare, relația dintre parți fiind guvernată de următoarele acte normative: OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor Cateva exemple de Politici de confidentialitate. Am identificat cateva exemple bune de pagini care le prezinta utilizatorilor politica de confidentialitate. Mai scurte sau lungi, sunt exemple bune care reusesc sa confirme siguranta informatiilor si sa castige încrederea. In limba engleza Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM desfăşoară, începând de vineri, etapa fazei de implementare a măsurii de restructurare a personalului, acţiune care a fost demarată în luna februarie a acestui an şi care reprezintă o componentă esenţială a planului de redresare a companiei, informează Agerpres

Service catalog: Combine Flight & Hotel, Daily Changes in Deal

GDPR Complet - Politica de confidentialitate si protejarea datelor d-voastra cu caracter persona Politica de confidentialitate Christian Tour, Paralela 45, Cocktail Hollidays, Blue Air, Wizz Air, Tarom, Litoralul Romanesc ) asa cum este descris mai sus în aceasta politica de confidentialitate. De asemenea, vom dezvalui datele dumneavoastra personale în cazul în care legea ne-o cere sau dac Compania Națională de Transporturi Aeriene Române TAROM va desfășura, începând de astăzi, 30 iulie 2021, etapa fazei de implementare a măsurii de restructurare a personalului, acțiune care a fost demarată în luna februarie a acestui an și care reprezintă o componentă esențială a planului de redresare a TAROM, potrivit unui comunicat

Scandal uriaş la TAROM, după tăierea salariilor cu 20%: Sindicaliştii denunţă nereguli grave. Directorul general al Tarom a decis ca, de la 1 iulie 2021, toţi angajaţii companiei vor avea... 30/06/2021 TAROM a transportat 2,19 milioane de pasageri in anul 2012, cu o flota de 24 de aeronave, clasandu-se pe locul 2 in Romania, dupa compania low cost Wizz Air. Incepand cu anul 2010, TAROM face parte din alianta SkyTeam, iar in prezent, trece printr-un proces de privatizare partiala

Tarom Tickets - Get the Lowest Rate

Oferte de bilete avion Insula Santorini cu Tarom | Alege cea mai avantajoasa oferta de bilete de avion Insula Santorini cu Tarom, in functie de perioada, companie aeriana, pret, escala etc Printr-o dispoziție a directorului Cosmin Pesteșan, s-a decis ca aeronavele Tarom să nu folosească burduful. Practic, românii care aleg să cumpere bilet la compania națională sunt aruncați în autobuze, iar străinii care aleg alte companii beneficiază de confortul îmbarcării în avioane direct de la terminal

TAROM anunta ca mentine si pe viitor actuala politica de transport a bagajelor precuum si norma de bagaj gratuit pe toate zborurile operate de operatorul national de transport aerian, masura menita sa raspunda nevoilor pasagerilor sai. Astfel: • Pasagerii clasei Economy pot transporta gratuit, in pretul biletului de avion, o piesa cu greutatea de cel mult 23 kg Politica privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal de către instituțiile Uniunii Europene se bazează pe Regulamentul (UE) 2018/1725 privind protecția datelor cu caracter personal de către instituțiile, organele, oficiile și agențiile UE. Această politică vizează toate site. Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal. Agenția de Știri Basilica a Patriarhiei Române înțelege importanța datelor dumneavoastră cu caracter personal și protejează confidențialitatea și securitatea acestora. În acest sens, vă furnizăm mai jos informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în calitate de persoane vizate (utilizatori. Acest proiect trateaza Firma de Servicii - TAROM. Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).. Arhiva contine 1 fisier doc de 19 pagini.. Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 6 puncte..

Sejururi 2021 in Golden Sands Hotel Sharjah, Dubai de la 0

Politica de confidenţialitate TAROM - Official Websit

  1. Măsura a fost anunțată de Tarom. Având în vedere deciziile autorităților, TAROM va supenda operarea zborurilor comerciale spre/dinspre Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord din/către România, pentru toate aeroporturile din România, pentru o perioadă de 2 zile, începând cu data de 02.01.2021, ora 21:20, conform.
  2. La sfârşitul anului 2020, autorităţile române au acordat TAROM un ajutor de stat, autorizat de Comisia Europeană, pentru acoperirea daunelor (19,33 milioane de euro) direct legate şi cauzate de pandemia cu COVID-19, acordat pentru pierderile înregistrate în perioada 16 martie - 30 iunie 2020 şi cauzate de restricţiile impuse de.
  3. Vezi acest apartamente de inchiriat cu 3 in Iasi (judet), Iasi, la 550 €/luna. Acest apartamente de inchiriat are 80 m² suprafata utila si 90 m² suprafata construita. Storia 579854
  4. Politica de confidențialitate vă prezintă practicile TNT privind colectarea, utilizarea, dezvăluirea și stocarea datelor cu caracter personal
  5. Tarom este una dintre cele aproximativ 200 de companii aeriene cu care Aerotravel pastreaza o relatie de colaborare pentru a va putea oferi cele mai ieftine bilete de avion pentru destinatia pe care o cautati. Astfel, dumneavoastra veti parte de un zbor linistit, economisind in acelasi timp sume considerabile de bani. Valorile care stau la temelia activitatii Aerotravel sunt integritatea.
  6. Bilete de avion ieftine Alicante. Bilete de avion ieftine Amman. S.C. Transporturile Aeriene Romane S.A. (TAROM) este cea mai importanta companie aeriana din Romania. In prezent, ofera zboruri interne din Bucuresti, Timisoara, Oradea, Sibiu, Suceava, Targu-Mures, Iasi si Cluj-Napoca
  7. a și actualiza. Citiți Politica noastră de confidențialitate. Termeni şi condiţii. Descrie regulile cu care sunteți de acord când folosiți serviciile noastre

Operatorul SC CNTAR TAROM SA a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 95.194 lei, echivalentul a 20.000 EURO. Sancțiunea a fost aplicată operatorului ca urmare a faptului că acesta nu a implementat măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a se asigura că orice persoană fizică care acționează sub. Un ID, un pașaport sau un buletin de UE ajunge la un preţ de 500 de euro pe piața neagră, spune Rotariu. Contactaţi telefonic, reprezentanţii Tarom au ţinut să precizeze doar că atacul nu a vizat serverele sale, ci pe cele ale firmei care stochează informaţiile Lucian Bode, ministrul Transporturilor: Tarom a intrat în această criză sanitară într-o situație proasta, mai rău de atât nu se putea.Din păcate, la Tarom avem un șef la 9 angajați. Sunt 192 de șefi în proiectul aprobat de CA, erau vizați aproximativ 600 de persoane care vor primi salarii compensatorii, între 6 și 8 salarii medi Politica de confidentialitate - 2AFARM. Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul https://2afarm.ro/ si/sau orice Serviciu oferit de catre compania noastra. Aceasta politica de confidentialitate descrie ce tipuri de date cu caracter personal. Reamintim că, la sfârșitul anului 2020, autoritățile române au acordat Tarom un ajutor de stat, autorizat de Comisia europeană, pentru acoperirea daunelor (19,33 milioane de euro) direct legate și cauzate de pandemia cu COVID-19, acordat pentru pierderile înregistrate în perioada 16 martie - 30 iunie 2020 și cauzate de.

Tarom din : nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice . Politica de confidentialitate; Termeni pentru OpenForis Setari de confidentialitate. A fost aproape de prăbușire. Clipe teribile la bordul unui avion Tarom! A fost aproape de prăbușire. Pasagerii unei curse Tarom au trecut prin clipe de groază, înainte de aterizarea la Iași! Aeronava a fost la un pas să se prăbușească. Aeronava care zbura pe ruta Hurghada (Egipt) - Iaşi a fost la un pas de prabuşire, după ce au. Managementul de la cel mai inalt nivel se angajeaza ca prezenta politica de confidentialitate sa fie respectata de toti angajatii, prin implementarea procedurilor interne specifice regulilor privind protectia datelor cu caracter personal, conform bazei legale privind prelucrarea acestora. Inapoi sus . Compania. Despre noi

Politica de confidentialitate. Colectarea datalor dumneavostra personale, ne permite sa intelegem nevoile si cerintele dumneavostra, pentru a furniza content personalizat si pentru a adapta spatiul publicitar preferintelor dumneavoastra. site SRL respecta confidentialitatea informatiilor preluate de la utilizatorii sai Până la această oră, reprezentanţii Tarom nu au comentat incidentul petrecut în octombrie 2016. Aeronava de tip ATR 72 cu 38 de pasageri la bord şi 4 membri ai echipajului trebuia să decoleze de pe aeroportul Henri Coandă cu destinaţia Iaşi Deputat PSD acuză un 'tun' de 23 de milioane de euro la Tarom. Deputatul PSD Marian Mina afirmă, marți, într-o postare pe Facebook, că sediul principal al Tarom va fi scos la închiriere, acesta fiind de părere că decizia echivalează cu o vânzare mascată BANCA TRANSILVANIA S.A. este o instituție de credit, persoană juridică română, înscrisă la Oficiul Registrului Comerțului Cluj sub numărul J12/4155/1993, având codul unic de înregistrare nr. RO5022670 și următoarele date de contact: adresa sediu social Str. Calea Dorobanților Nr. 30-36, cod poștal 400117, localitatea Cluj-Napoca, Județul Cluj, România Tel: 0801 01 0128 (BT.

Video: Bagaje TAROM - Official Websit

Ce fac în aceste situaţii: TAROM - Official Websit

Anul trecut, Tarom a avut pierderi de 182,77 milioane lei şi venituri totale de 1,38 miliarde lei, potrivit datelor raportate Ministerului de Finanţe, transmite news.ro. Cheltuielile totale au fost aprobate la nivelul de 1,68 miliarde lei. Compania de stat şi-a bugetat cheltuieli cu investiţiile de 216,06 milioane lei Acest referat descrie Cercetari de Marketing - TAROM. Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).. Arhiva contine 1 fisier docx de 9 pagini.. Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.. Politica de confidentialitate . Pretuim dreptul la viata privata si protectia datelor personale ale fiecaruia dintre noi, astfel incat prin acesta politica de confidentialitate vrem sa aducem la cunostinta vizitatorilor paginii web www.alexanderballroo.ro, in continuare Site-ul, tipurile de date personale pe care le colectam prin Site-ul nostru si modul in care folosim, dezvaluim si protejam. Aterizarea aeronavei TAROM cu 116 pasageri la bord în Mombasa a fost subiect de Breaking News în Kenya, presa prezentând sosirea turiştilor români drept un semnal pentru redeschiderea turismului

TAROM - Official Websit

  1. Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, afirmă că pentru compania TAROM există un plan bun, dar punerea în aplicare a acestuia nu îl mulţumeşte.El susţine că, pentru a redeveni profitabilă, compania TAROM are nevoie de o injecţie de capital de 150-200 de milioane de euro, un ajutor de stat având nevoie de aprobarea Comisiei Europene
  2. Rezervări bilete de avion ieftine. Compară mii de zboruri de linie cu Turkish Airlines, Tarom, Qatar Airways - găsim cele mai ieftine bilete de avion
  3. TAROM, compania română de transporturi aeriene deţinută de stat, se confruntă de ani de zile cu dificultăţi financiare, relatează news.ro.TAROM a primit de la statul român un împrumut de salvare temporar de aproximativ 36,7 milioane de euro, după aprobarea de către Comisie, în temeiul normelor UE privind ajutoarele de stat, în februarie 2020
  4. Tarom merge înainte cu planul de restructurare şi va rămâne cu 1.300 de oameni, la jumătate faţă de 2017. Din 2008, operatorul aerian naţional a acumulat pierderi de peste 1,8 miliarde de lei Compania Naţională Tarom a demarat la finalul săptămânii trecute programul de restructurare prin care va ajunge la un total de 1.316.
  5. Politica de Confidentialitate poate fi actualizata periodic pentru a reflecta modificarile practicilor noastre cu privire la informatiile personale. Politica de confidenţialitate revizuita va fi afisata pe acest website. Vom trata informatiile tale personale in concordanta cu politica de confidentialitate aflata in vigoare la momentul.
  6. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri; Dreptul de a te adresa justitiei; Dreptul de o plangere in fata unei Autoritati de Supraveghere; SCHIMBARI. Putem schimba aceasta Politica de confidentialitate in orice moment
  7. Un pasager al zborului Tarom Baia Mare - București Otopeni a fost prins de polițiștii de la Transporturi din cadrul IPJ Maramureș în timp ce vroia să urce în avion cu droguri. Sursele noastre susțin că individul a încercat să transporte cannabis spre București amestecându-l cu tutun. Nu a reuși

Politica de confidențialitate a unui site este un set de reguli care are ca scop protejarea confidențialității utilizatorilor de software și servicii noastre. Prin utilizarea Generatorului, acceptați și sunteți de acord cu acești termeni, precum și cu Acordul nostru de utilizare Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal. În conformitate cu prevederile Regulamentului General de Protecţie a Datelor (UE) nr. 679/ 2016 - RGPD sau Regulamentul, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a.

Fosta sefă de la Tarom a intrat în boardul director alSejururi 2021 in ROYAL PHARAOHS MAKADI, Makadi Bay de la 0

Despre Noi. Our goal is to facilitate search engine optimization. We offer simple, professional-quality SEO analysis and critical SEO monitoring for websites Din 12 iunie, din Iași se poate ajunge la Skiatos pe calea aerului. Zborurile sunt operate de Tarom. Orele de decolare și aterizare au fost modificate pe 26 iunie Operatorul responsabil cu prelucrarea datelor tale cu caracter personal, conform descrierii din prezenta Politica de confidentialitate, este Vola.ro SRL, o societate romaneasca, avand sediul social in Bucuresti, Bulevardul Decebal nr. 25-29, Olympia Tower, etajul 1 (nivelul 2) sector 3, Romania, fax. +40 21 312 59 80, telefon +40 21 407 53 00 Politica de Confidențialitate. Misiunea noastră este să asigurăm utilizatorilor servicii calitative de alimentare cu apă și preluare, transport și epurare a apelor uzate și meteorice. Pentru a realiza acest lucru, zilnic depunem toate eforturile necesare pentru asigurarea protecției tuturor surselor de apă și a rețelei publice de.

Agenţii naţionale TAROM - Official Websit

Politica de Confidentialitate. Cand vizitezi site-ul bioup.ro, cand ne contactezi pentru o cerere de oferta sau cand apelezi la serviciile noastre, ne incredintezi informatiile tale. Scopul acestei Politici de confidentialitate este sa iti arate ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Fiind pe deplin constienti de faptul ca. Politica de cookie-uri. Acest site web folosește cookie-uri pentru o expunere mai mare în timp ce navigați pe site. Din aceste cookie-uri, îngrijirea cookie-urile sunt clasificate în condițiile în care sunt stocate în browser-ul tău Prin urmare, sunt esențiale pentru funcționarea funcționalităților necesare din partea site-ului.. TAROM zboară din nou spre Israel de săptămâna viitoare. Mai exact, din 26 mai, potrivit unui anunț al companiei. Asta după ce, situația în zonă a început să revină la normal. Cursele București - Tel Aviv au fost suspendate din cauza incidentelor armate între Israel și Fâșia Gaza Date de contact. Pentru a transmite întrebări sau comentarii legate de Politica noastră de confidențialitate și practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați folosind datele de contact de pe site sau la adresa de e-mail a Responsabilului cu Protecția Datelor (DPO): dataprotection@fancourier.ro Fiul singurului român care a zburat în spațiu este de azi noul șef al Tarom. Eugen Dinu, redactor. 09.06.2021. travel. Cătălin Prunariu, fiul lui Dumitru Prunariu, primul și singurul român care a zburat în spațiu, este de azi noul șef al TAROM, anunță compania. Conform unui comunicat de presă, începând de astăzi, 09 iunie 2021.

Odata cu intrarea in vigoare incepand cu data de 25 mai 2018 a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit in continuare Politica de confidentialitate si. Politica de confidentialitate. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE Confidențialitatea datelor dumneavoastră este foarte importantă pentru noi. Pentru a vă asigura că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt în siguranță cu noi, prin intermediul prezentei Politici de Confidențialitate vă furnizăm informații importante despre modul în care SCA Trofin și Asociații (Denumită în.

Vezi acest apartamente de inchiriat cu 2 in Iasi (judet), Centru, la 500 €/luna. Acest apartamente de inchiriat situat la etajul 8 are 55 m² suprafata utila si 60 m² suprafata construita. Conform Agentia imobiliara Budurin Luminita principalele calitati ale apartamentului sunt aer conditionat, centrala termica, mobilat. Storia 577737 Va rugam sa cititi cu atentie politica noastra de confidentialitate pentru o ințelegere clara a modului in care colectam, folosim, protejam sau utilizam informatiile dvs. personale identificabile in conformitate cu site-ul nostru. Cititi politica de confidentialitate aici Politica de confidentialitate. Acasa » Politica de confidentialitate. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE. CE DATE PERSONALE COLECTAM?În timp ce ne vizitezi situl, vom urmări:Produse pe care le-ai văzut: vom folosi asta a-ți arăta, de exemplu, produsele pe care le-ai vizualizat recentLocație, adresă IP și tip de navigator: le vom folosi în. Dupa 12 ani, TAROM pune trenul de aterizare pe pista Aeroportului Bacau. Vara 2021 a debutat cu o crestere semnificativa a destinatiilor si numarului de zboruri la Aeroportul International George Enescu Bacau (AIGE). Blue Air si Wizz Air au introdus in grila sezonului estival curse in premiera sau reluate dupa mai multi ani catre Grecia.

Oferte de bilete avion Insula Rhodos cu Tarom | Alege cea mai avantajoasa oferta de bilete de avion Insula Rhodos cu Tarom, in functie de perioada, companie aeriana, pret, escala etc TAROM, compania română de transporturi aeriene deținută de stat, se confruntă de ani de zile cu dificultăți financiare. Compania a primit de la statul român un împrumut de salvare temporar de aproximativ 36,7 milioane EUR, după aprobarea de către Comisie în temeiul normelor UE privind ajutoarele de stat în februarie 2020 Tarom introduce noi zboruri pe ruta Suceava - București și retur, în contextul creșterii traficului de pasageri pe perioada estivală. Compania românească de stat suplimenta frecvența zborurilor zilnice în zilele de joi, vineri și sâmbătă.Noile curse.. Iste politica de confidentialitate explica como le Fundation Wikimedia, le organisation sin scopo de lucro que alberga le sitos de Wikimedia, como Wikipedia, collige, usa e comparti le information que nos recipe de te per tu uso del sitos de Wikimedia. Es essential comprender que, per tu uso de qualcunque sito de Wikimedia, tu te declara de.

Va rugam sa parcurgeti si celelalte sectiuni din prezenta Politica de confidentialitate care reflecta informatiile relevante privind prelucrarea datelor cu caracter personal in contexte specifice, de exemplu, sectiunea 2.6 Nota de informare privind produsele de credit. 2.2 Politica de confidentialitate explica, de asemenea, modul in care utilizatorul poate gestiona preferintele legate de navigarea pe Internet si politica de cookies. SC DOBEMAR SRL respecta dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza site-ul nostru si comunica cu noi pe cale electronica

Zboruri speciale TAROM - Official Websit

Politica Confidențialitate. 1. Informații Generale. S.C. Awesome Projects S.R.L. denumită în continuare Hostico, în calitate de autor, proprietar, administrator al hostico.ro, respectă caracterul privat și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal al fiecărei persoane care vizitează și/sau utilizează serviciile oferite de. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE 1. INTRODUCERE. INITINVEST CONSULTING SRL in calitate de autor, proprietar si administrator al site-ului web www.gdprexpert.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarei persoane care acceseaza site-ul web in vederea efectuarii de comenzi online, inscrieri sesiuni de curs sau accesare de instrumente online Cum arata noile uniforme de la Tarom, create de Catalin Botezatu. După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs. 400 × 244 560 × 349 640 × 390 853 × 510 Personalizat Lăţimea minimă este de 200 pixeli. Compania aeriana de stat Tarom a.

Politica de confidentialitate Pentaro

  1. Politica de confidentialitate are drept scop furnizarea de informatii cu privire la colectarea, utilizarea si divulgarea catre terti a datelor cu caracter personal de catre Ana Online Solutions SRL, avand urmatoarele date de identificare: numar Registrul Comertului J23/2430/2014, CUI 33507442, sediul in strada Izvorul Rece, 11, Bragadiru, Ilfov (denumit in continuare Ana Online Solutions.
  2. Vino sa vezi gama de autovehicule Renault. Afla aici despre politica noastra de confidentialitate legata de prelucrarea datelor personale
  3. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE TEACH FOR ROMANIA Nota informare sponsori 1. Scopul Politicii de Confidentialitate. Asociația Teach for Romania tratează cu maximă importanță relația cu candidații în program, cu profesorii și învățătorii sponsorizați, cu sponsorii și partenerii, cu furnizorii de produse și servicii, angajații și solicitanții de locuri de muncă, precum și cu.
  4. Politica de Confidențialitate. Politica de Confidențialitate. DigiSport. versiune actualizată la data de 01.04.2020 DigiSport (website-ul www.digisport.ro) este furnizat și operat de către RCS & RDS S.A. cu sediul în București, Str. Dr. Staicovici, Nr. 75, Forum 2000 Building Faza I, Et. 2, Sector 5, având numărul de ordine în Registrul Comerțului J40/12278/1994, CUI RO5888716, în.
  5. Casa de Avocatura BUSU va respecta intru totul confidentialitatea datelor dumneavoastra. Aceasta politica de confidentialitate priveste datele personale ale clientilor nostri, ale persoanelor care ne contacteaza si ale reprezentantilor acestora, si se aplica datelor colectate prin intermediul site-ului www.busu-lawyers.ro, în ceea ce priveste.

Politica de confidentialitate descrie informatiile cu caracter personal pe care le colectăm sau pe care le furnizati pe site-ul nostru. Pentru acasă . Electricitate și gaz Recomandă și câștigi Distribuție de gaze naturale. Oferte de electricitate și gaz Facturare și consum Un scandal uriaş se întrevede la Tarom după ce directorul general al companiei a anunţat reducerea programului de lucru care ar scădea salariile cu circa 20%. Sindicatul reclamă însă că celor 195 de şefi şi şefuleţi li s-au plătit integral salariile Politica noastra de confidentialitate este simpla si usor de inteles pentru toti, precum si accesibila pe toate site-urile si canalele detinute de Editura Nemira (Nemira Publishing House SRL). Site-urile noastre, nemira.ro, nemi.ro, precum si revistanautilus.ro au implementate toate cerintele legale necesare la nivel european pentru ca datele. Informatii despre politica de confidentialitate. Realitatea.NET (website-ul www.realitatea.net sau aplicația de mobil) este furnizat și operat de către Realitatea Media SA., societate constituită și funcționând în conformitate cu legile din România, cu sediul în București, Șoseaua București-Ploiești 172-176, corp A, etaj 3, Sector 1, având numărul de ordine în Registrul.

Aceasta politica de confidentialitate este conceputa pentru a va informa despre practicile noastre în ceea ce priveste colectarea de informatii atunci când vizitati site-ul www.polirom.net, prin utilizarea cookie-urilor si totodata a altor tehnologii de urmarire. Nu retinem date cu caracter personal, cum ar fi numele sau detaliile bancare Noua politica de confidentialitate va intra in vigoare la data publicarii pe Business24.ro. Politica de confidentialitate face parte din termenii si conditiile de utilizare a serviciilor Business24.ro. Peste 9.000 de persoane programate pentru vaccinarea cu serul AstraZeneca s-au retras POLITICA DE CONFIDENTIALITATE Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental Depanero, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protectia datelor sau GDPR), precum și cu orice altă.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE SENSIBLU S.R.L. Dreptul dumneavoastră la intimitate și viață privată, precum și încrederea pe care ne-o acordați sunt importante pentru noi și, de aceea, prin această Politică de confidențialitate (² Politică ²) vă furnizăm informații importante despre modul în care Sensiblu S.R.L. gestionează datele cu caracter personal pe care le colectăm. politica de confidenȚialitate Date prelucrate Un cookie este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și cifre, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează Internetul Politica de protectie a datelor personale Informare privind protectia datelor pe website Ne bucuram de vizita dumneavoastra pe aceasta pagina de internet. Ne angajam sa va protejam datele personale si sa respectam legea in vigoare privind protectia datelor, in special Directiva UE Generala privind Protectia Datelor (GDPR). In cadrul acestei informari privind protectia datelor, explicam [

De ce ai nevoie de o Politica de confidentialitate - Netlogi

  1. Politica de confidentialitate Politica de Cookie Drepturile tale Termeni si Conditii. 1. POLITICA DE CONFIDENTIALIATE. Din 24.05.2018. SC BOROMIR IND SRL cu sediul in Rm. Valcea, str. Targului, nr.2, Judetul Valcea, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Valcea sub nr
  2. Politica de confidentialitate a THC.ro. SC THC Projects SRL. Controlor si proprietar de date. THCServers SRL (THCServers SRL) identificata prin CIF:40584464 si inregistrata la Reg Com. Dolj sub numarul: J16/579/2019 cu sediul in Str. Complexului, nr. 3, Carcea, Dolj privacy@thc.r
  3. Prin transmiterea datelor solicitate, declar ca am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate si cu conditiile de prelucrare a datelor cu caracter personal de OTMD. Iti multumim pentru incredere! Politica de confidentialitate si de prelucrare a
  4. Politica de confidentialitate poate fi modificata, iar Societatea va publica pe aceasta pagina o versiune actualizata. Prin consultarea frecventa a acestei pagini puteti sa va asigurati ca aveti cunostinta permanent despre activitatile de prelucrare intreprinse de catre Societate. 2. Prelucrarea datelor colectate prin intermediul website-ulu
  5. 8.1. Prin completarea datelor in formularul de inregistrare, prin bifarea campului de acord cu Politica de confidentialitate Marelvi Impex SRL, declarati si acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a platformei https://toshiba-home.ro/, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale.

TAROM a început campania de restructurare a angajaților

  1. Politica de confidențialitate. Cine suntem. S.C. Adevărul Holding S.R.L. - societate in reorganizare, in judicial reorganization, en redressesment, cu sediul str. Fabrica de Glucoză, nr. 21, sect. 2, București, are grijă de intimitatea dumneavoastră și dorește să vă simțiți apărați pe platforma noastră. Documentul de mai jos, care conține explicațiile datelor pe care le.
  2. Gestionarea datelor legat de inregistrare are la baza articolul 6 paragraf 1 a) din GDPR (acord). Adresa Dvs de email inregistrata pentru folosirea catorva servicii Compari.ro de la data inregistrarii este stocata timp de 6 luni. Stergerea adresei de email poate fi solicitata la adresa info@compari.ro. Stergerea datelor va fi efectuata in.
  3. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE CURIERA TRANSPORT SOLUTIONS SRL Cuprins: Dispoziții generale Detalii despre compania noastră Date prelucrate. Scopul, durata și temeiul prelucrării Date sensibile prelucrate. Scopul, durata și temeiul prelucrării Mecanisme și utilizarea sistemelor automate de luare a deciziilor Dezvăluirea și utilizarea suplimentară a datelor dvs. Cum colectăm datele.
  4. În contextul epidemiologic actual, și ca urmare a noilor restricții impuse pentru limitarea răspândirii COVID 19, compania Tarom se aliniază la reglementările autorităților, respectiv la punctul 8 al Ordonanței Militare 3 din 24 martie. Astfel, începând de miercuri, compania a decis suspendarea operării curselor interne, începând cu data de 25 martie 2020, ora 12.00 (ora [
  5. Bilete personalizate. Paralela 45 iti poate oferi bilete la tarife speciale pentru un numar mare zboruri. Daca totusi zborul pe care il cauti nu se afla in oferta noastra, iti vom trimite o oferta personalizata . Completeaza formularul de mai jos. Oras plecare. Oras intoarcere. Data plecare. Data intoarcere. Numar adulti
  6. Politica de confidențialitate. Drepturi de autor și mărci înregistrate; 1.1. Drepturile de proprietate intelectuală asupra întregului conținut al site-ului, incluzând fără limitare toate textele, imaginile, elementele grafice, animațiile, software și alte elemente similare.
  7. Politică de confidențialitate GDPR Comple
Vacante Sociale si Seniori de la 494 € | Cocktail HolidaysCharter RODOS - Deal TravelFOTO | Am pierdut meciul avioanelor: Spania a venit la